Road trip

I måndags åkte jag och kusin Daniel iväg för en shoppingdag i Kalmar. Med oss hade vi både Amelia och Alicia:) Barnen var lugna och fina hela vägen upp till Kalmar och även inne hos farmor som vi som vanligt svängde inom. Efter att vi varit inne hos farmor skulle vi bege oss in emot Kalmar centrum. Planerna var att gå på baronen en heldag. Barnen var trötta och Amelias humör började spåra ur. Hon var inte alls med på noterna. Jag hittade iallafall en Hello Kitty klocka till henne och ett par mbt skor till mig där inne. Mer än så var det lixom inte. Därför valde vi att gå in på kvasten istället där dom har betydligt mycket mer i kläders väg. Vi hann inte längre än in på H&M innan Amelia försvann ifrån oss. Med hjärtat på högvarv letde vi som galningar efter henne både jag och Daniel. Tankarna for i huvudet på mig och jag började fundera på om hon hade blivit kidnappad eller sprungit ut på stan(!) Efter en lång stund ber Daniel kassörskan att ropa efter henne i högtalarna och i samma sekund som hon ropar ut att hennes namn är Amelia, kommer hon ifrån ingenstans med gåten i halsen. Uch så rädd har jag aldrig varit tidigare! Jag sa till henne att hon aldrig mer fick springa ifrån mig så. Det var nästan så jag själv började gråta! 

"Blev du rädd mamma?"
- Ja, hjärtat hoppade nästan ut ur kroppen på mig!
"Ska jag göra det igen?"

NEJ DET SKA DU INTE SKITUNGE!

Efter någon timme inne på kvasten började magarna kurra och vi alla blev sugna på något att äta. Vi bestämde oss för att äta på kinaresturang och tog den första bästa vi hittade. Guud, vad gott det var!

Mätta och belåtna åkte vi vidare ut till Modehuset. Där hittade jag lite smått och gott. B.la skor till Freddy och kläder till mig själv.

Avslutade gjorde vi inne på Ikea med mängder av dricka och kaffe;) 
En toppendag med andra ord!    

Rebecca

Födelsedagsfirandet!

Hej hallå gott folk! Egentligen har jag varken ork eller lust till att blogga ikväll men jag gör det för er skull:) Snäll jag är va? 

Ibland är det är just det som är problemet. Att man är för snäll? Nu ska jag försöka att inte gå ut med allt för mycket information här i bloggen och jag tänker inte nämna några specifika namn heller. Men jag har börjat inse att folk runt omkring har förändrats och inte fan är det till det bättre. Fan vad besviken man blir! Skit samma, jag är den som man kan "behandla hur som helst" så jag tar det. Använd mig som toalettborste eller gör vad fan ni vill. Fine för mig lixom! Nu förstår ni inte ett dugg men det är inte heller det som är meningen. Jag vill bara få ur mig min ilska på någotvis och vart ska jag ventilera mig om inte här i bloggen?

Födelsedagsfirandet igår var toppen om man bortser ifrån vissa personer som kom dit, åt och drack för att sedan åka hem och klaga på hur äcklig tårtan m.m var? Då vet man ju att man inte ska bjuda sådana människor nästa gång:)

Barnen uppskattade iallafall sina fina presenter och inte minst Alicia som fick en skrikande docka av faster Exy som hon nu vägrar släppa ifrån sig. Hon blir ursinnig om man tar den ifrån henne! Amelia fick målarbok och pennor. Sedan fick båda flickorna kläder utav farbror Johnny och "tant" Lotta. Ett stort tack till er ifrån barnen! Någon av flickorna fick även pengar ifrån någon(?) och så är det säkert mer dom har fått som jag har glömt(?) Haha!

Jo, just det! Själva köpte vi en Brio spis till dom. Amelia fick även en Hello Kitty klocka, HK tofflor, och en HK väska. Till Alicia köpte vi Barbapappa-sängkläder och en Barbapappa kudde.

Sist men inte minst fick Amelia även som pricken över i:et på sin födelsedag maginfluensa. Jättekul... eller inte! Dock mår hon mycket bättre idag och det är ju skönt iallafall:)

Oj oj! Nu blev det mycket på en och samma gång. Hade tänkt skriva lite om vår road trip i måndags oxå men den får jag berätta om i ett separat inlägg.

Rebecca

Besöksrekord

BESÖKSREKORD! 

LOVE YOU!

Rebecca

Världen är liten!

Hej på er! Förlåt för att jag inte har uppdaterat något men jag har faktiskt haft annat för mig. Har haft ganska så mycket att göra nu när det gäller födelsedags-planering. Tårta som ska förberedas och handlas ingridienser till, presenter som ska inhandlas m.m. Utöver det så har jag även fått mig en ny bekantskap. Therese heter hon och var min klasskompis i andra klass på Nättrabyskolan. Vi stötte på varandra på bussen häromdagen och konstigt nog har vi bott grannar i två månader utan att veta om det. Vi har umgåtts en hel del dom senaste dagarna och kommit varandra ganska nära igen. Till och med Alicia som är reserverad för allt och alla tycker jättebra om henne:) Världen är liten!

Förresten? Ni glömmer väl inte att delta i Earth Hour ikväll?

Rebecca

En förvunnen tid

Hej på er! Förlåt att jag inte har uppdaterat men tiden har inte funnits där lixom. Nu är jag iallafall tillbaka efter att ha hämtat Amelia på dagis och efter att ha varit i affären och handlat till barnens födelsedagstårta. Ser jättemycket fram emot att på ge mig på ett försök att få till den nu. Amelia har hittat två stycken som hon tycker är fina så någon av dom blir det. Antar att jag ger mig på den lättaste och gör den på mitt sätt:) Just nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem ifrån jobbet så att vi kan äta tacos. Yummi!

Alt.1

Alt.2

Rebecca