Orginalversionen hittad

Som jag nämnde i föregående inlägg angående Känner du som jag med gruppen Is så har dem inte släppt låten ännu men du kan lyssna på orginalversionen HÄR

Rebecca

Is-Känner du som jag

Is är en ny svensk grupp som består av Eddie och Jörgen. Eddies kusin är självaste Dogge Doggelito och han finns med på gruppens kommande debutalbum.

Denna låt är grym och jag ser fram emot att den släpps på singel. Så länge får jag nöja mig med denna LIVE version med dåligt ljud. Men det gör inget, tycker att den är lika bra för det;)
Gillar du låten? Besök deras blogg för att få reda på mer om deras musik.

Rebecca

Ikea och äventyrsbadet

Hej hallå gott folk! Igår var vi i Kalmar hela dagen. Jag tog Alicia med mig och åkte upp med kusin Daniel. Vi var på Ikea och handlade hem en massa smått och gott. Dock fick jag bara tag på hälften av allt jag skulle köpa. Efter Ikea besöket åkte vi och hälsade på min gamle farmor. Det var första gången hon såg Alicia och hon tyckte att hon var lik mig;) Efter lite fika hos farmor begav vi oss tillsammans med pappa in till Kalmars äventyrsbad. Alicia älskade att bada. Synd bara att Amelia inte kunde följa med men vi har planer på att åka upp den 21e igen. Hon hade nog tyckt att det hade varit kul att bada där. Ni vill kanske se lite bilder på det jag har handlat?






Rebecca

Sängen kallar

Rebecca

Vänner växer inte på träd


 Tessan
Min älskade kusin.
Vad som än händer håller vi alltid ihop.
Vi kan prata om precis allt och du är den absolut bästa, det vet du.

Daniel
Blod är tjockare än vatten.
Tack för att du finns.


Marica
Du kommer alltid att vara en del av mitt liv.

Hur osams vi än har varit så har vi alltid blivit vänner igen.
Och det är jag tacksam för!


Mia
Du är en fin vän på alla vis.
Vi kan prata om det mesta.
 

Sanna
Vi har kännt varandra sedan fjärde klass och även att vi inte umgås allt för mycket så har du alltid en speciell plats i mitt hjärta.
Allt vi har pratat om, har stannat mellan dig och mig.
Du är en ärlig vän.
*Minnen*

Alexandra
Finns det någon ärligare människa än du?
Du har alltid varit en god lyssnare och en fin vän.

Rebecca