Jag VANN!

Yeay... NU är dom MINA! Moahahaha slogs mot 36 andra i budgivning på tradera och jag VANN!. Sååå kul! 429kr fick jag betala med fraktkostnaden inkluderad.

För er som oxå vill ha sånna här så finns dom även att beställa på ebay. Bara till att söka på platform så kommer det upp massvis med snygga färger och modeller;)

Rebecca

Kikar in...

För att ge er en närmare titt på lille gossen:)


Rebecca

Under tiden...

Tröstar jag mig med att göra som alla andra...

Dreglar efter ett par platform sneakers:)

Den 20e skickas ett par hem till mig oxå... Men vilken färg? Rosa, svarta, vita eller kanske turkosa?

Rebecca

Ingen energi...

Mycket som har hänt runt omkring just nu och därför finns ingen energi till att blogga. Mina närmsta, dvs dom som bryr sig om mig och min familj är införstådda i vad detta handlar om. Ni andra behöver inte ens lägga en hjärncell åt tanken på vad som hänt, ni behöver inte ens fråga! Kände bara att jag var tvungen att dela med mig av något som jag själv länge gått och funderat på.

Varför får JAG aldrig det där samtalet eller smset där någon undrar hur JAG faktiskt mår? Varför ska jag alltid vara den första till att bry mig om andra människor? Blir så less. Man gör ofta fel val i livet och många gånger fel val av "vänner" oxå tyvärr. I fortsättningen ska jag prioritera likadant som så många andra. Hör jag inte av mig mera för att fråga hur NI mår så är det bara för att visa att jag bryr mig exakt lika mycket som er. Nu menar jag absolut inte att ALLA är likadana, ni som inte känner er träffade behöver inte heller ta åt er...

 

Resten, kan fara och flyga!

Rebecca