Första sommardoppet

Hej på er underbara läsare! Hoppas att ni har det bra i värmen om ni inte har regn dvs. Här har det varit en hemsk värme hela dagen. Därför bar det av till knipehall i eftermiddags där vi badade och grillade tillsammans med kusin Daniel, Freddan, Putte och Sillen;) Riktigt härligt att ta sitt första sommardopp i ljummet vatten:)

Rebecca

För många nubbar?

Hej på er underbara bloggläsare! Hoppas att ni hade en riktigt trevlig och bra dag igår och att ni inte drack allt för många nubbar:) Inte kul med baksmälla ju! Själva har vi klarat oss utmärkt. Nu sitter jag här och myser i gräset i värmen.

Önskar er en fortsatt trevlig helg med denna bild:)

Rebecca

Trevlig midsommar!

Hej på er underbara bloggläsare! Med detta inlägg vill jag passa på att önska er en trevlig midsommar:) Själva ska vi tillbringa våran hemma hos Freddys föräldrar där vi ska övernatta i husvagn! Tjingeling!

Rebecca

Rösta på min design!

Hej söta bloggläsare! Innan jag går till sängs så vill jag be er att rösta på min klänning design som jag har skapat på Nelly.com. Sedan kan ni ju göra en egen så kan jag rösta tillbaka?;)

Rebecca

Följ mig!

Hej på er söta läsare! Som ni kanske har märkt så kan ni nu följa mig med blogglovi`n HÄR och även under länkar lite längre ner på sidan till höger:) Bra va? Själv föjer jag massor med bloggar och en del är väldigt svåra att släppa taget om. Släng gärna iväg en kommentar med ditt bloggnamn så kanske jag fastnar där oxå!
 

Rebecca