100kg+

Jadå, nu börjar man verkligen märka hur magen växer. Tycker att bebisen borde få plats i det Amelia lämnade efter sig... men icke. Idag har vi varit i Inglatorp hela dagen, eftersom att vi aldrig åkte upp igår. Amelia har badat idag igen. Freddy och hans bror Johnny har stått och grejjat med bilarna... som vanligt och jag, jag har inte gjort någonting! Jodå, plockade en liter jordgubbar i svärfars jordgubbsland, fikade och satt i solen och njöt av värmen. Kom fram en dam i Inglatorp idag, närmare bestämt en väninna till svärmor och klappade mig på magen... och sa -Ojoj! Hur visste hon det? Eller menade hon på att jag varit glupsk av mig? Hehe! Nedå, sanningen läcker ut mer och mer... och snart vet alla vad som döljer sig där inne.

Amelia i polen med kall glass...

Visar sin uppblåsbara racerbil som hon fått av farbror Johnny...

Skruttan färdig badad...

Amelia ville hjälpa pappa och Johnny istället...

Amelia bestämde sig för att cykla istället, det var roligare!

Rebecca

Stackars liten

Idag när vi vaknade såg jag hur Amelias svullnad efter myggbettet har blivit ännu större än vad den var igår:( Tycker så synd om henne. Ringde till sjukvårdsrådgivningen och hon jag pratade med gav oss en tid idag klockan 15.20 till en jourläkare på wämöcenter. Där ska hon få kortison så att svullnaden försvinner. Är mest orolig att det är getingstick hon har fått utan att man har märkt det. Nu sover hon iallafall min lilla gumma. Efter läkarbesöket åker vi upp till Freddys föräldrar, Amelias farföräldrar och mina svärföräldrar...ja just det! Morbror Peter ville egentligen att vi skulle förlja med och åka båt ute i skärgården men kändes inte så lockande när Amelia ser ut som hon gör idag. Folk hade väl stirrat ögonen ur sig. Nu har jag gått in i vecka 13 och har redan märkt av små otydliga fosterrörelser. Längtar tills vi får göra första ultraljudet nu. Sitter och kikar runt på vagnar för fullt och har fastnat för en brio happy, den citrongula eller bruna? Om det finns några läsare så kan ni väl ge ett tipps på en fin och inte allt för dyr vagn?

♥Min älskade lilla Amelia inne i magen♥

Rebecca

Jäää*la myggor

Idag vaknade vi och gjorde oss i ordning för att åka hem till Freddys föräldrar, Amelias farföräldrar och mina svärföräldrar, ja precis ni förstår;) Amelias pol plockades fram så fort vi kom ur bilen. Fyllde den med några hinkar vatten och Amelia hoppade glatt i. Där sprang hon mellan sandlådan och polen hela dagen. Jag passade på att måla Amelias skrinda, den blev riktigt fin tycker jag. Senare på kvällen blev dags för grillat! Tagit massor med kort från dagen som varit. O.B.S Amelia har inte varit i slagsmål, en mygga har varit och smakat på henne.

Amelia myser i polen...

Bebisen myser oxå i solen...

Har du tröttnat på att bada Amelia?!

Jag ska ha en bulle fattaru väl!

Svärmor är världsbäst på att baka!

Amelia visade sin kaka som hon hade bakat...

Amelia roffade åt sig ytterligare en bulle!

Leo i värmen.

Lilla Pyret...

En trött Amelia på hemväg!

Rebecca

En varm dag i stan

Idag började vi dagen med stress upp ur sängen, påklädning och frukost till Amelia. Jag hade ett möte att gå på klockan 10.30 och Freddy skulle in till körskolan. Hade självklart missat ett papper som jag skulle ha med mig på mötet och fick därför stressa iväg till swedbank för att få fram detta papper. När jag och Amelia kom dit var det nummer 628 och jag fick kölapp nummer 633. Så det var bara att slå sig ner och vänta. Amelia fick syn på några en kronor som någon hade glömt på ett bord och sprang genast fram och "snodde" dessa, den lilla tjuven! Sedan ville hon leka och sprang iväg inne på banken så att jag skulle springa efter. Hon sprang in på någons kontor där det stod en dator på ett skrivbord fullt med privata papper, trodde att jag skulle skämmas ihjäl. Där stod jag som ett fån och försökte lura fram henne, men icke sa nicke...hon kröp under skrivbordet inne på kontoret och jag efter;) När jag väl fått tag på henne gick vi snabbt tillbaka eftersom att det snart var min tur. "Piiip, nummer 633, piiip nummer 634" Då gick någon före! Och jag fram där arg som ett bi eftersom Amelia tagit kol på mig. - JAHA SKA JAG TA EN NY LAPP DÅ FÖR ATT NI HAR FÖR BRÅTTOM? "Nä, du får gå efter" - JAJA MEN DET VAR JU MIN TUR! *Arg* Efter det jobbiga bank besöket sprang vi tillbaka för att lämna in pappret i receptionen. Klara med det så skulle vi gå ner för att dricka kaffe och fika hos morbror Peter med familj och Amelia skulle få leka av sig med lillkusin Pauline. När vi kom ner dit kunde man äntligen pusta ut och vänta på att Freddy skulle komma från körskolan. Freddy kom dit ganska snabbt efter oss och visade glatt upp sina tester som allihopa hade blivit godkända, blir så stolt över honom! Sedan blev vi bjudna på kaffe och goda frallor:) Barnen lekte och vände upp och ner på det nystädade barnrummet, men roligt hade dom iallafall! Efter besöket hos morbror Peter gick vi till Hoglands park för att köpa glass och låta Amelia leka i parken en stund innan vi skulle ta bussen hem. Freddy bjöd på mjukglass doppad i choklad, mums:) Amelia lekte en stund i parken innan bussen kom. Freddy gick in på bussen i förväg och jag som just är på väg in i bussen med vagnen ser att det inte är ledigt. Får springa bort och be Freddy ta tillbaka pengarna så att vi kunde ta nästa buss. Nästa buss kom efter några minuter och vi gick på och av lika fort igen eftersom att "galningen" säger "denna bussen går inte dit ni ska". - ÄNDÅ STÅR DET HÄSSLEGÅRDEN PÅ? Det var bara att ta bussen efter den. Så nu som först är vi hemma igen, trodde aldrig att vi skulle komma hem faktiskt!  

♥Lilla hjärtat gungar ute på gården♥

Rebecca

Härligt varmt

Imorse när vi vaknade, bestämde vi oss för att åka hem till Freddys föräldrar, Amelias farföräldrar, och mina svärföräldrar. Jag plockade fram Amelias gamla barnpol så att hon skulle kunna bada eftersom att solen gassade på så fint. Hon plaskade i polen en lång stund, tills man hörde henne ropa..."mamma, inte bada mer". Tog upp henne och satte på henne kläder, och snälla farmor bjöd på glass. När Amelia väl tryckt i sig glassen så börjades det igen..."mamma, Mela bada". Så det var bara att klä av henne kläderna igen och låta henne bada. När det var dags för att åka hem bestämde vi oss för att åka till City gross. Vi åkte dit och handlade lite smått och gott och Amelia fick ett raseriutbrott i kassakön eftersom hon såg en hög stapel med massa påsar "Ahlgrens bilar" hängandes. Hon tjurade lite och farfar lade snällt ner en påse bilar i varukorgen till Amelia som det var så synd om;) Hon vet hur man ska göra för att få sin vilja igenom! Tycker det är så dåligt att man har godis framme vid kassan och lågt ner dessutom. Allt för att barnen ska bli griniga så att föräldrarna köper varan?  

♥Gammal bild där älsklingen badar med kusin Rasmus♥

Rebecca