Jag vill inte vara med längre

Jag vet inte hur jag ska börja detta inlägget då allt snurrar i huvudet på mig just nu. Allt verkar gå emot mig och jag känner mig så lite som möjligt tillfreds med livet, mig själv, omgivningen... ja allt! Allt utom barnen såklart, då dom är det jag lever för. ♥Det är dom som får mitt hjärta till att fortsätta slå. Funderat många gånger på att lösenords skydda sådana här inlägg, men å andra sidan... då kan jag lika gärna skriva ner mina känslor och tankar på ett papper och kasta det i soptunnan när jag är färdig. Här kan jag ändå skriva för er som läser. Oavsett om inläggen är krångliga och ni kanske inte bryr er(?) så kan jag förmedla mina känslor. När det gäller mitt mående så har jag öppnat mig för väldigt  personer. Det är inte många som vet varför jag känner som jag gör. Här på bloggen är det lättast att inte skriva direkt i klartext. Ger er gärna luddig information för att inte gå ut med för mycket. Ni kan ju gissa er till det ni inte förstår? Helt ärligt så får jag själv göra det många gånger eftersom att jag själv inte vet vad som försiggår i mitt huvud. Det jag vet just nu är att det har påverkat mitt humör avsevärt. Jag blir arg och irriterad så fort någon säger lilla minsta fel. Stackars Freddy är den som blir mest utsatt här hemma. Även om jag inte menar vad jag säger så tar han ju såklart åt sig, vilket inte alls är min mening. Ibland känner jag att han förtjänar någon bättre än mig. Och vem gör inte det? Jag är bara i vägen och förstör allt som kommer i min närhet. Är expert på att såra folk för min egen vinnings skull. MEN när ska jag få må bra? När ska jag få leva som jag vill? Jag är så trött på att behöva leva som alla andra vill. När det kommer till alla tankarna som snurrar i mitt huvud så blir det bara värre och värre. Vart ska jag göra av dessa tankar som hela tiden framkallar ångesten? Dom bryter sakta men säkert ner mig. Jag är så trött på skiten nu så jag vill bara fly undan och gömma mig. Jag försöker se glad ut inför omgivningen för att slippa lägga över en massa problem på andra som egentligen har nog med sina egna. Men ju mer jag stänger in mig i mig själv desto svårare blir det.

Jag vill inte vara med längre!

Rebecca

Rosor på födelsedagen

Tack älskling du är underbar!

Rebecca

25 idag, 30 om FEM år dvs BARA 1,826 DAGAR kvar!

Rebecca

Fick välja min födelsedagspresent

Hej alla underbara bloggläsare! Tack för era fina kommentarer! Är jättekul att få kommentarer och speciellt när man ser att det är nya läsare dom kommer ifrån. Förkylningen blir bara värre och värre och jag känner mig lite som en zombie i både kropp och knopp. Men det går väl över till nästa helg då vi ska ta min 25-års fest istället eftersom att det inte blir denna helgen. Då ska det firas med mintu och oboy:) Yummi! Även min kusin kommer ner ifrån Jönköping och henne träffar man ju så sällan så att man har glömt bort hur hon ser ut;) Eller nästan iallafall! Igår frågade älsklingen vad jag ville ha i födelsedagspresent och snabbtänkt som jag är bad jag om att få beställa en klänning. Älskar draperade klänningar eftersom att dom "trollar" bort hullet, så jag klickade faktiskt hem två stycken. En vit och en svart. Kanske kan betala båda om jag flirtar lite?;) Hehe!


Älskling! Du vet att jag älskar dig ända upp till stjärnorna och tillbaka igen. Den totala kostnaden blev bara 1.497 kronor. Inte så farligt ju? Sen vill du väl ändå inte att jag ska varva med onepiece på festerna? Därför var jag faktiskt tvungen att ta två;)

Rebecca

Grattis i förskott!

Hej på er underbara läsare! Har haft ett litet uppehåll ifrån bloggen pga att jag gått och blivit sjuk i förkylning. Och mitt i allt fyller jag 25 på fredag och hade tänkt fira detta med en fest då mamma erbjudit sig att ta barnen över natten. Men som det ser ut just nu är jag inte alls pigg på det. Typiskt att det ska hända när man fyller år. För tidig födelsedagspresent typ? "Grattis! Här får du en förkylning" Barnen har iallafall klarat sig och det är jag glad för. Sjuka barn är inte alls roligt. Har ni klarat er undan? Går ju massor med sjukor nu.

Rebecca