Uppdaterat oss

Vad tycker ni om vår nya tv? Vi har uppdaterat oss lite här hemma :)

Badrummet renoverat! ÄNTLIGEN :D

Mest nöjd är jag nog ändå med köket :)

Sovrummet! Love it :love: 

Rebecca

Ikea och Modehuset

Hej hallå gott folk! Igår var vi en runda på Ikea och modehuset i Kalmar. Kusin Daniel skulle dit så han frågade mig och Freddan om vi ville följa med. Vi packade in allt vi skulle ha med oss till Kalmar redan på natten runt tretiden sedan åkte vi härifrån klockan sju- halv åtta på morgonen. Inne på modehuset hittade jag ett par dösnygga skor som jag köpte mig. Hittade även kläder till Maricas lilla tjej inne i en prematur affär. Så små och pluttiga var dom. Sa till kassörskan att man inte borde betala så mycket för så liiite tyg och hon skrattade! Sedan gick vi runt där inne en stund innan vi begav oss bort till Ikea. Väl på Ikea hittade jag inte så mycket saker jag ville ha men fick med mig två saker hem iallafall pärlor till Amelia och ett nytt överkast till oss. När vi var klara åkte vi bort och hälsade på min farmor en stund. Synd att man inte kan träffa henne oftare. Men hon blir så glad varenda gång vi kommer och det är roligt att se. 

Kolla in mina nya skor!

Rebecca

Wow!

WOW! Nu syns min nyckelben;) Haha...

Rebecca

En liten kämpe är född

Hela tre månader för tidigt föddes idag en liten kämpe. Min vän Marica fick imorse klockan 06.59 en liten, liten dotter på drygt ett kilo. Allt hade iallafall gått bra och tjejerna mår fint.

GRATTIS!

Rebecca

Före och -efter bilder

Någon ville se före och -efter bilder nu när jag har gått ner i vikt. Tyvärr kan jag inte lägga ut någon helkroppsbild då jag hatar att lägga upp sånna på internet. Dessutom har jag inga sånna heller. Det pga viktkomplex. Dock kan jag bjuda på två bilder från då och nu där man tydligt ser att dubbelhakan är borta.

Ser ni? :) 

Rebecca