Midsommar 2012

På fredag är det midsommar och innan dess blir det troligtvis inga fler inlägg här. Om jag inte får lite dötid över dvs. För mig är midsommar något man firar tillsammans med familj och vänner. Själva ska vi vara hos Freddys föräldrar:) Vad tänker ni på när midsommar närmar sig? Nubbe, nypotatis, sill? För mig är midsommar JORDGUBBAR!

Rebecca

Lövmarknad

På torsdag är det den årliga lövmarknaden i vår kära stad. Naturligtvis ska jag som alla andra fjollar in dit med barnen och trängas bland tusentals människor. Allt för att dom ska få sig varsin karuselltur och en ballong;) Givetvis hoppas jag att vi hittar något annat kul till dom oxå. Det är ju ändå en tradition att gå på lövmarknaden, så man får ju offra sig. Om inte för sin egen så för barnens skull. Tänk när jag var i Amelias ålder, mamma slet med mig över hela stan för den här lövmarknaden och nu gör jag detsamma med de mina! För självklart ska dom få ha lite roligt medan jag själv njuter av doften från munkar och som vanligt sätter mig på trappan för att äta min langos! Hrmf, för barnens skull var det ja!;)

Rebecca

Lite nya bilder

Här kommer lite bilder ifrån Amelias och min mysdag vi hade helt för oss själva i förra veckan:)


Rebecca

Rösta på finaste namnet.

Vi vet ju att det är en liten kille vi väntar. Det står mellan två namn. Det ena är dock mer tilltalande än det andra. Vilket tycker ni bloggläsare är finast?

Rebecca

Skrämmande

Trots att det är halva tiden kvar så slår det mig ibland att vi snart är där. Jag är i helt ärligt LIVRÄDD. Rädd för att inte hinna in till förlossningen i tid, rädd för att något ska gå fel och framför allt rädd för smärtan! Det konstiga är att man väljer att göra om det gång på gång. Förlossningen med Amelia tog 13 timmar medan Alicia endast tog 1½ timme. Ska det gå snabbare med denna, eller kanske till och med långsammare? Något jag oxå funderar mycket över är vem som ska följa med som stöd och hur man ska ta sig in? Freddy ska naturligtvis följa med men jag vill även ha med mig en kvinna som vet hur det är och på så vis kan vara ett stöd för mig. Nathalie och jag har pratat mycket och hon vill gärna följa med. Men om hon är hos sin pojkvän i Ronneby så måste jag vara förberedd på att det isåfall blir någon annan. Mamma, mormor? Ju mer jag tänker på det så inser jag att jag snart ger fan i att föda alls. Hoppas att lillen där inne är med på mina villkor;)

Rebecca