Äntligen!

Efter mycket slit och hårt arbete så har vi äntligen fått rabatten klar på framsidan:) Såhär blev det. Inte helt olikt den jag laddade upp bild på för ett tag sedan va?

Fast mycket finare såklart:)


Rebecca

Just nu!

... Är det för mycket!

Rebecca

Everything i do, i do it for you

Det finns de personer som har ifrågasatt om jag faktiskt vill leva resten av mitt liv tillsammans med Freddy. Vi har haft både med- och motgångar under våra åtta år tillsammans. Dom första två åren kretsade bara kring oss två. Omvärlden var som bortblåst. Endast vi existerade. Med handen på hjärtat kan jag säga att jag saknar den där "första känslan" många gånger, för den kommer sällan till en numera. Den känslan svalnar ju efter ett par år. Men kärleken, den finns där hela tiden. Jag har aldrig slutat älska! Efter åtta år och tre barn senare så har jag verkligen insett det. Så mitt svar är JA!:)

Jag älskar dig och gör ALLT för dig mitt hjärta!

Rebecca

Hundvakt

Idag har vi varit hundvakt till denna lilla sötbollen:)

Rebecca

Mycket att stå i

Hej på er söta bloggläsare! Som ni säkert har märkt så har jag inte hunnit med att ge er någon uppdatering från Göteborgsresan. Men det kommer! Den som väntar på något gott... Hur som helst kan jag ju avslöja att det var den roligaste helgen på väldigt, väldigt länge. Vill även tacka morbror Peter och självklart Elin för att ni "stod ut" med oss och för att ni gjorde våra dagar hos er minnesvärda;)

Och för er kära läsare kan jag ju berätta anledningen till varför jag inte bloggar så mycket nu för tiden. För det första så är det mycket med graviditeten som dämpar suget av att ens sitta vid datorn alls. Jag är trött, illamående, har fogdlossning och till råga på allt är jag smällfet! Det finns inte mycket som känns roligt längre, och ni som är och har varit gravida vet ju hur det kan vara. Sedan är det mycket tider till mvc, diabetes, m.f. som faktiskt tar upp min tid.

Självklart kikar jag in med en uppdatering så fort jag har orken och lite dötid över och jag hoppas att ni är nöjda med det(?)

Ja, just det! Vi har ju börjat rensa bort all skit ifrån framsidan och baksidan här hemma så förhoppningsvis blir det som vi har tänkt oss innan sommaren är över. Rabatter och annat var ju helt igenvuxet när vi kom ner hit men nu äntligen börjar det se ljust ut för våra planer. Även om vi inte bor i hus så finns det massor att göra på våra "små plättar" Utemöbler ska införskaffas, staket ska sättas upp, rabatter ska fixas till m.m. Googlade lite och har hittat en bild på hur jag vill ha det på framsidan iallafall. Så något i stil med detta hade jag tänkt mig:)




  

Rebecca