5 favoriter i mitt badrumsskåp

Snow glow powder från Isadora
Coulours Mascara från Yves Rocher
En lagom kladdig kajalpenna
Alyssa Ashley Musk
Can Can Paris Hilton

Rebecca

När får vi träffa pyret igen?

Ikväll har jag haft en djup diskussion med Amelia som undrade när vi skulle får träffa Pyret igen. Pyret var för er som inte vet Freddys föräldrars hund som dog förra sommaren. Vad svarar man på en sådan fråga? Själv ville jag förklara det så enkelt men ärligt som möjligt.

Vi får träffa Pyret i himlen när vi blir gamla och dör.
"Som farmor?"
Nej, farmor är inte så gammal ännu.
"Jooo!"
*Ingen kommentar*
"Ska du med komma till himlen mamma?"
Ja, när jag blir jättegammal.
"Nej, det får du inte!"
Men när jag blir jättegammal och ska till himlen så väntar jag på dig där.
"Jaha?"
Jag kommer stå i trappan som man går upp för när man ska till himlen. Där ska jag vänta på dig. Pyret oxå!
"Ok, tänk om inte guden släpper in dig då?"
Han släpper in alla.

Rebecca

En pytteliten kattunge

Hej på er! Dagen började med en vacker syn i barnens rum där Amelia tydligen hade bestämt sig för att egen-designa sina väggar med kritor. Ett mycket vackert konstverk må jag säga. Dock blev vi inte så jätteglada trots dom fina färgerna och dom nya mönstrena. Som tur var valde vi att få målat i barnrummet och inte tapetserat innan vi flyttade in, därav gick det att skrubba bort det mesta med svinto. Kanske hade detta på känn när vi bestämde oss för färg trots allt? Alicia stod och såg så himla oskyldig ut när vi kom in i rummet. Men jag tror faktiskt att även hon hade varit med på ett litet hörn eftersom att jag hittade en krita i handen på henne oxå. När jag frågade Amelia varför det skulle vara nödvändigt att göra på det viset fick jag till svar att hon ju bara skulle göra en pytteliten kattunge. På väggen? Ibland undrar man hur ett barn tänker.

Rebecca

Borgvattnet

Hej på er! Kom upp ur sängen för någon timme sedan. Somnade inte förrän 7-tiden imorse då jag låg och glodde på en Svensk film. Psalm 21 hette den visst. Skulle väl vara en s.k övernaturlig/skräck film men som alla säger så är svenskarna kassa på att göra sådana filmer. Så nej den var inte bra! Det enda jag reagerade på var att den var inspelad i borgvattnet. Har för mig att det står att det stället är hemsökt på många internetsidor. Här bla. Tror ni på övernaturliga saker? Kram på er!

Rebecca

Färg i ansiktet? Nej tack!

Hej igen! Nu är jag precis klar med hårfärgningen. Man känner sig som en ny människa när man har färgat håret. Tycker inte ni oxå det? Det som är negativt när man färgar håret är att man oftast lyckas få färg i ansiktet oxå. Om ni inte redan visste det så slipper man det problemet om man smörjer in sig i vaselin eller fet hudkräm just i området där färgen brukar sätta sig innan man kör igång. Prova det nästa gång vettja:)

Rebecca