Första julklappen inhandlad

Som rubriken lyder så har jag köpt första julklappen för i år. En Hello Kitty barn-dator till Amelia. Tror ni att hon kommer att gilla den?:)

Rebecca

Det blir aldrig som man tänkt sig

Nej, nu syftar jag inte på filmen utan på den här jävla Ullareds resan som jag har sett fram emot i tre månader(!) Allt var planerat i detalj tills en utav dom som skulle åkt med backade ur pga vise versa. OKEJ, bara till att fixa någon annan till att ta den platsen.

När det väl var klart var det dags för nästa person, nämnligen chauffören själv att backa ur.

Lugnt, tar ju två sekunder att fixa barnvakt, bil och resesällskap så vafan!

Sedan löste det sig med en annan chaufför som idag ringde för att berätta att h*n inte vågade mörkerköra pga dålig syn. Okej! Fan me... Inget ont mot någon med detta inlägg men helt ärligt så hatar jag när folk kommer i sista sekunden när man har ordnat allt i detalj! Att det tog två sekunder att fixa barnvakt var ironiskt och ni med egna barn förstår ju att det tar längre tid än så. I mitt fall tre veckor(!) Men NU förhoppningsvis är vi åter igen på banan och blir det inte av pga omständigheter nu så tar jag livet av mig!... nästan iallafall!

Så Gekås here we come!;)
 

Rebecca

Nu vankas det...

Kebabtallrik... Yummi!;)

Rebecca

Massor av nytt

Nej nu får jag ju skärpa mig! Varför har man en blogg om man ändå inte bloggar?
[:o]
Det är nästan så att man skäms! Det har varit lite mycket med allt just nu. Vi har kämpat för att få ett mysigt och välkommnande hem och är på god väg vill jag lova. Stormtrivs här nere trots att vi inte har fått iordning på allt ännu. Barnen kan känna sig friare och genom att gå ut genom altandörren kommer dom rätt ner i lekparken.
[:Y:]
Snart åker vi till Ullared oxå. Jag, Freddy, Nathalie och kusin Daniel och eventuellt Mia(?) Guuud vad jag längtar. Där ska vi köpa mängder av julklappar till våra underbara ungar och massor av heminredningsartiklar. Lördag natt klockan 04.00 26e bär det av.

(Måste ha kaffe för att få igång min skrivarglöd)

Freddy har numera blivit fastanställd på Ö&B och ingen är stoltare än jag. Visste ni förresten att vi är inne på vårat 8e år tillsammans? Snart dags att gifta sig kanske?
[;)] 
Jag älskar denna "gubbe" ända upp till stjärnorna och tillbaka.

Han och barnen är mitt liv, min livsgnista![L]

För min egna del är undersköterske utbildningen klar och jag har stora funderingar kring att hoppa på en handelsutbildning nu. Någon som gått den och kan rekommendera den?

Barnen växer så det knakar. Amelia är värre än en trotsig tonåring och Alicia tar efter i detalj, dock har jag nog aldrig sett två syskon älska varandra så mycket som dom gör![L]
På tal om syskon så kom min käre bror Freddan tillbaka ifrån stockholm. Och jag ska erkänna att jag saknade honom under tiden han var där uppe. Men nu kan det kvitta, har tröttnat på honom igen så nu hade det inte skadat om han hade åkt tillbaka.
[=D>]
Haha! Skojar ju baaah.

Nathalie, min älskade vän och granne är den vi i övrigt spenderar dagarna tillsammans med. Dock inte så ofta som innan pga allt som händer runt omkring. En annan jag oxå tappat kontakten med är Marica, min underbara Marica! Detta pga av olika anledningar. Hoppas att ni båda vet att ni är dom bästa och att jag älskar er trots den dåliga kontakten emellan. Alltid och oavsett![L]

Sen saknar jag ju såklart kusin Tessan, så mycket så att jag snart spricker!
[:^(]

Amelia tjatar efter Linnéa så mycket att hon ger mig skavsår i öronen...

Nej nu har ni fått en liten inblick i hur våra liv ser ut just nu och innan jag blir för sentimental ska jag avsluta och faktiskt bjuda hem er på en tjuvtitt!
[:)]

Välkommen hem till oss!

-Hallen


-Flickornas rosa rum



-Köket


-Vårat sovrum


-Vardagsrummet

-Uteplatsen

Rebecca

Grattis!

Just ja! Får ju inte glömma att posta ett "Grattis inlägg" till min kusin Angelica som åter igen har blivit mamma till en liten flicka, som ska heta Emilia. Hon föddes den 26/10, vägde 3885 gram och va 53 cm lång.

Rebecca