Gnälligare får man leta efter

Nu är vi på väg emot Gekås och jag antar att det inte är allt för långt kvar. Alla är relativt pigga utom Rickard. Den människan har ju nte gjort annat än gnällt! Haha... nej jag bara skojar. Vi hörs snart igen.
:P

Rebecca

Inte många timmar kvar

Nu är det inte många timmar kvar tills vi ska åka. Själv ska jag försöka sova ett par timmar nu. Godnatt på er!
;)

Rebecca

Bli inte allt för besvikna

Snart är det dags för att bege sig emot Gekås. Kör härifrån Karlskrona runt ett tiden inatt. Men jag lovar att jag uppdaterar er imorgon kväll när vi har kommit hem. Hoppas att ni inte blir allt för besvikna på mig nu? Kram.
:)
 

Rebecca

Skäms=(

Nej men fy vad jag skäms! Jag ser att ni har varit många som har varit inne och hoppats på en update? Helgen har tillbringats med dom bästa och även ett "par" öl slank ner! Tyvärr har jag inte mått tillräckligt bra för att uppdatera er. Men det kommer söta ni, det kommer. Kram på er!
:P

Rebecca

Ut i snön

Hej hallå gott folk! Idag har jag haft besök av pappa som ska åka polenfärjan ihop med Freddan ikväll. Även  kusin Daniel har varit här och hälsat på. Snart är det dags för ullaredsresan och den ser jag verkligen fram emot nu. Det tror jag att dom andra som ska med oxå gör? Freddy och Amelia kom just hem ifrån Inglatorp. Amelia hade fått en box med sånna där chokladtomtar som man hänger i julgranen om ni förstår? Det var det första hon gjorde när hon kom innanför dörren. Började hänga upp dessa. Hehe! Vi får väl se hur länge dom får hänga kvar. Ännu har vi inte varit ute i snön med barnen så därför funderar jag på om jag ska ta med mig Amelia ut för att göra lite snöbollar och ta med oss upp. Tänkte göra en snölykta och sätta på mitt bord som står på balkongen. Så får det bli!
;)

 

Rebecca