Underligt!

Ja, det må jag säga att jag tycker, det är ytterst underligt att mina inlägg som jag skriver inte kommer upp? Eller... nej nu ljuger jag! Fy på mig! Har ju inte haft tid att skriva så det är egentligen inte märkligare än så:P Jag är laaat, fine jag erkänner:D Hur som helst har vi varit iväg en hel del de sista dagarna och det behövs nu innan skola/dagis börjar igen. Vi har varit i Inglatorp, hos mamma i Fridlevstad, shoppat och en hel del av tiden har vi tillbringat på soffan framför tvn oxå om jag ska vara helt ärlig. Skolan börjar den 10e Augusti igen och jag känner mig helt nojjig inför det eftersom att jag har ett prov direkt när vi börjar som jag inte orkar ta itu med. Känner att det kommer skita sig åter igen. Finns även andra saker som kör ihop sig när det gäller skolan, kommer inte in på skolportalen (om det inte är sommarlov) där oxå det vill säga:S Graviditeten tar kol på mig och det har varit mycket förkylning här hemma oxå, det tar även det på krafterna. Men iallafall tänker jag sätta mig under morgon dagen och få in det jag tappat under lovet när det gäller provet, så kanske det finns en liten chans att jag klarar det. Freddy håller på med den nog märkligaste maten (tror jag) nämnligen potatis, sås och köttbullar inlindrade i bacon... emellan köttbullen och baconet liggen en bit vitlök:P Visst låter det konstigt? Det tyckte jag oxå tills jag fick smaka på det och jisses vad smaskiga dom var:) Nu kom jag på ytterligare en sak som ska göras... Den 4e ska vi på rutinultraljud;) Så det finns ju något att längta efter oxå. Missförstå mig inte, jag längtar tills Amelia börjar dagis igen så att hon får träffa sina kompisar igen och själklart till skolan börjar så att jag får träffa mina goa klasskompisar, eller ah Tina iallafall:P Nä, nu ska jag lämna plats för grannen (Freddan) som behövde låna datorn en liten stund.

Rebecca

Mat,mat,mat!!!

Ja då sitter man uppe i Fridlevstad hos mamma och väntar på att maten ska bli klar. Potatismos och hamburgare blir det! Tidigare idag var vi uppe hos Freddys föräldrar men bestämde mig sedan för att åka hit för att ta ett dopp i poolen eftersom att Freddy skulle grejja med folkracebilen... som vanligt. Både jag, "nudist" mamma.. only you know what i meen:D, Nuttan och Amelia tog oss ett dopp i den iskalla poolen:S Riktigt kallt var det och Amelia frös en bra stund efter att hon fått på sig kläderna igen. Ne, nu är maten snart klar så får väl lyfta min fastfrusna rumpa och hjälpa till lite:)

Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på idag, men var glada för det!!!

Rebecca

Pojke eller flicka?

Kunde av nyfikenhet inte låta bli att fråga ett medie angående om bebis där inne skulle bli en pojke eller flicka.
http://www.spokwebben.se/default.asp?pageID=6&storyID=14063

Fick detta till svar: "Hej Katrine! Det som kommer fram här är en liten knubbig och pigg pojk! Jag känner mig upprymd och glad! Så trevligt att din dotter får syskon! Lycka till nu med gravididteten och förlossningen! MVH;) Simone!"
Det hade iallafall varit riktigt roligt om det stämmer:P Inte för att det spelar någon större roll, men en av varje är ju alltid roligt!

Rebecca

Palla rubriken...

Ja idag har vi haft besök av Marica som försvann lika fort igen? Skulle tydligen komma tillbaka, men det återstår att se. Freddan och hans tjej var här en runda innan oxå. Sur som attan var hon, och hennes hat blick gick rakt igenom mig:S Får rysningar när jag tänker på det! Haha! Nu står Freddy med korv och stroganoff;) Han är så duktig på att laga mat min älskling<3 Nu är maten klar! Hej så länge!

Mums:P

Rebecca

Ölands djurpark

Japp nu har det blivit en liten l  u  c  k  a här igen. Men det finns en anledning. Har faktiskt haft fullt upp de senaste dagarna med annat. I onsdags var vi på Ölands djurpark med Amelia för första gången:) Hon tyckte att det var jättekul att titta på djuren och åka karuseller. Hon åkte nog dom flesta. Bla larven, båtarna, radiobilarna, rälsbilarna, spöktunneln m.f. Och så badade vi en del oxå:) Var jätteroligt att komma iväg hemifrån även om det bara var över dagen. Idag har vi varit uppe hos Freddys föräldrar i Inglatorp... Men vi åkte därifrån ganska kvickt igen. Jag känner mig inte så bra idag och har inte gjort det på några dagar. Har ont i örat och är helt döv, ont i halsen, ont i magen och är genom förkyld. Ah, nu blev det mycket klagande, sorry! Här kommer lite bilder från Öland iallafall:P

Här sitter dom nyvakna på morgonen innan vi skulle åka.

Wiiie, Amelia kom in GRATIS!!!

Det första Amelia ville titta på var aporna...

Men vart tog Nuttan vägen?!?!?! Hahaha!!!

Amelia och Nuttan åker rälsbilarna:)

Amelia och pappa krockar med radiobilarna...

Skickade iväg barnen med tåget...

Amelia skullle säga hejdå till alla djuren innan vi skulle åka hem igen.

Sen skulle hon provsitta på Entré-gubbens sko.

Och på lejonet...

Rebecca