Midsommarfirande

Hej hallå gott folk! Hoppas att ni alla har haft en trevlig midsommar. Det har vi haft:) Våran midsommar tillbringades tillsammans med svärföräldrarna, Freddys syster m. fam och Freddys bror Loyd. Lilla Alicia har varit hos Ida hela helgen och dem verkar komma riktigt bra överänns dem två. Kul att folk erbjuder sig att passa våra barn istället för att springa iväg när man ber om hjälp. Men nu, hör och häpna... behöver vi inte ens fråga om hjälp. Folk erbjuder sig självmant. Tack Ida för all hjälp! Bara ett par timmar är mycket värt och en hel natt som barnledig gör att man hinner samla nya krafter och kanske till och med hinner ta sig en dusch;) Just nu sitter vi och väntar på kusin Tessan och hennes familj som ska komma hit på en fika. I övrigt har jag suttit här och läst lite bloggar. Som vanligt är det alltid någon blogg man retar sig på och idag får denna blogg bli veckans retligaste... eller ska vi säga pinsammaste? Här yttrar sig denna flicka om hur man ska ta hand om sina barn och göra om två föräldrar tär på varandra. Dock har hon inga egna barn. Tyvärr har inte alla lärt sig att tänka först och tala sen. Hur firade ni er midsommar mina kära läsare?

 

Rebecca

Hjälp mig nu!

Hej hallå gott folk! Nu ber jag er alla som läser att gå in HÄR och rösta på min dotter Amelia. Vi är med i en tävling;) Ni får gärna lämna en kommentar efteråt så kan jag ev länka till din blogg? Kram på er!

Rebecca

Namnbyte

Hej hallå gott folk! Hoppas ni mår bra i värmen:) Själv har jag varit iväg nu under eftermiddagen och åkt båt tillsammans med mamma, hennes gubbe, Mr Big, mina syskon och Amelia. Vi åkte ut för att hitta någon ö där vi sedan skulle bada. Vi hittade en plats med bad temperaturen var inte den bästa... brrr! Amelia och mina mindre syskon badade iallafall. Vi vuxna satt under tiden och fikade i solen. Efter ett par timmar blev det hemfärd igen och lagom frusen klev jag innanför dörren och där stod älsklingen med maten redo:) Love you! Amelia åkte med hem till mamma redan igår kväll och ska vara där tills på Lördag och imorgon får vi barnpassning till lillan oxå. Undrar vad man ska hitta på då? Vi blir helt själva jag och Freddy. Vill ni veta något annat roligt? Jag har idag pratat med skatteverket och bytt mitt förnamn till ett utav mina mellan namn. Så istället för Katrine, Elisabeth, Rebecca så heter jag nu Rebecca, Katrine, Elisabeth. Coolt va?;) Här kommer några bilder från dagen. Kram på er mina kära läsare.



  


Rebecca

Kul att ni är med mig

Hej hallå gott folk! Verkligen jätteroligt att komma in efter flera veckors (?) uppehåll från bloggandet och se att ni fortfarande finns med mig. Det kallar jag trogna läsare! ♥Love ya♥ Har verkligen inte haft tid för bloggandet då vi har haft fullt upp med att umgås med våra älskade vänner Tessan och Rickard om dagarna. Nu är ju även värmen här, så vem har lust till att sitta inne och blogga då? Men jag ska försöka bättra mig, jag lovar!

Var bara tvungen att ta en likadan bild på Alicia... Men vem är vem?

Rebecca

Swing it!

Hej hallå gott folk! Mycket har hänt sedan sist jag skrev. Alicia har hunnit bli hela 4mån+. Hon känns plötsligt jätte stor. Hon testar numera sin röst och ibland skriker hon så att taket lyfter! Våran lilla, stora tjej:)

- Det är gott Amelia! Jag lovar!:)

- Vill du smaka?

Sover sittandes i soffan;)


Amelia har tillbringat hela helgen hemma hos kusin Tessan, hennes gubbe Rickard och barnen Linnéa och Theo. Dem kom hem hit för att lämna henne i Lördags, men då blev hon jätteledsen och fick följa med dem tillbaka hem igen. Eftersom att hon har varit iväg i helgen har även jag passat på. I Fredags var jag uppe hos mamma med min vän Sanna och i Lördags var jag med Freddy, hans bror och hans brors arbetskamrat och gled runt lite. Vi var bl.a en snabbis uppe på Gnistan för att checka läget men åkte lika fort där ifrån igen. För er som inte vet så är Gnistan ett ställe där dem brukar ställa ut sina raggarbilar. I Söndags kom Tessan, Rickard och barnen hit för att fika ute på gården även kusin Daniel hängde på. 

- Puss till alla "Kattens" blogg läsare;)

Kusin Daniel:P

Freddy och Rickard "fångade" på bild...

En glad Linnéa i sandlådan...


- Titta vad jag kan:D

Gung, gung!

- Jag trivs bäst i dem vuxnas sällskap... Gunga? Sandlåda?
Vad betyder det?!



Efter fikat bestämde vi oss för att gå ner och fiska lite.

Här är det ombytta roller. Killarna kör vagnarna!

Barnen visar upp "Alá Kattens" hemma gjorda fiskespön.
• En pinne
• Ett snöre
• Och en mutter

Letar krubb...

Slemmig men mättande... hör vi någon rapa;)

Tessan posar... och hotar men stryk till den som försöker sno hennes
fiskespö;)


På vägen hittade vi en vacker sommarstuga. Här ska våra familjer bo
kollektivt i sommar, till och med uteplats. Vilket lyxs! Undrar om
det finns ovanvåning?!


Barnen "fiskar" i det gröna:)

Så här gör man hojtar Tessan... SE PÅ MIG!

Först tar du av dig skorna så att du står stabilt på bryggan...

Sedan sätter du en mask på ca 30 cm på kroken...

Swinga och räkna... Ett, två och tre!

Trötta barn efter en heldag utomhus:P


Tack för en trevlig helg!

Rebecca