Mina älskade ungar!

Rebecca

Ut med allt gammalt och in med nytt!

Hej på er! Hösten är här med regn, rusk  och allt vad det innebär. Och självklart närmar sig därav även med vintern i en skrämmande fart. Dags för julklappar snart då... och julpyntet. För vår del innebär det julklappar till tre barn detta året:) Jisses vad jag längtar tills han ploppar ut! Denna graviditeten har varit påfrestande både psykiskt och fysiskt. Kan ju jämnföra mig med köttbullen i "Nils Karlsson Pyssling" nu. Meeegastor, tung och klumpig med andra ord. Detta eviga rännandet på toa om nätterna gör mig tokig. Likaså krypet i benen och svullna och domnande fingrar och fötter! Sen känns det som att tiden går sååå lååååångsamt. Försöker därför att ha så många bollar i luften som möjligt för att få tiden till att gå. Det senaste projektet vi drog igång var renovering av barnens sovrum. Ut med allt gammalt och in med allt nytt! Den 29e, dvs nu på lördag bär det av tillsammans med Mia, Erik, Freddy och Amelia till Ikea för att köpa hem rubbet nytt till barnens sovrum. Mina planerade inköp hamnar på lite över 4000kr medan Freddy får äran att betala nästan 2000kr. Så därav totalt 6000kr på Ikea till barnen. Trodde inte att det skulle bli så mycket att handla hem men å´ andra sidan är dom värda den förändringen. Det är ju första gången dom får allt nytt och fräscht våra små trollungar:)  Sen får vi ju hoppas att dom kommer att trivas med förändringen och att Amelia kan sova i sitt rum igen. Verkar inte som att hon har trivts där inne då hon valt att sova hos oss sen vi flyttade hit och jag klandrar henne inte då jag själv har vantrivts med rummet som det tidigare har sett ut. Nu ska jag avsluta och försöka få lite sömn:) Bjuder på bilder på barnens nya sängar!
Rebecca

Varför dyrt när det finns billigt?

Tänkte bara tipsa er om två helt underbart doftande parfymer, som tro det eller ej finns att köpa på Ö&B för 79kr. Samma parfym finns av dyrare varriant fast av en annan tillverkare, men varför? Så länge den håller doften och inte försvinner efter ett par minuter så kan man ju lika gärna köra den billigare varrianten? Tycker jag iallafall:)
 
UPDO
Chic
SULTANE

Rebecca

ZzZz Godnatt zZzZ

Nu kallar sängen på mig...
Rebecca

Läs om bebisens utveckling

Hittade en sida där man bl.a kunde räkna ut graviditetsvecka och läsa om fostrets utveckling. Ganska intressant faktiskt:)
Denna sida hittar du HÄR
Rebecca