Oroar du dig ofta för väsentliga ting?

Hej hallå gott folk! Ledsen att jag inte har skrivit på ett par dagar men har helt enkelt varken haft tid eller ork. Men nu är jag tillbaka igen så nu är ni väl glada? Idag började morgonen 07.30. Det var bara att kliva upp när klockan ringde och väcka Amelia som skulle till dagis. Efter det "sparkade" jag Freddy ur sängen då han skulle gå ner och lämna henne och sedan åka in till körskolan. Måste faktiskt berömma honom nu när han har varit duktig och åkt in om dagarna:) När Amelia och Freddy hade gått hemifrån gick jag och lade mig igen:D Haha! Dock fick jag inte sova allt för länge eftersom att jag hade tid till Bvc med Alicia 13.50. Hon skulle vägas och mätas. Min bror Freddan följde med eftersom att jag tycker att det är tråkigt att åka iväg själv. Väl nere på Bvc skulle jag besvara några frågor bara för att se så jag inte hade drabbats av någon form av depression. Konstiga frågor enligt mitt tycke. Var bla en fråga som löd. "Oroar du dig ofta för väsentliga ting" På den frågan kryssade jag för rutan mycket ofta. Vad oroar man sig inte för idag egentligen? Tror att alla människor är bra på att oroa sig och ibland helt i onödan. Mycket tankar hos en far ju kring ekonomi? Eller har jag fel? Hur som helst så var allt bra och lill tjejen följer kurvan perfekt! Lilla "tjocken" hehe! Innan vi tog bussen hem gick vi inom öb för att köpa med oss lite fika hem då vi bestämde att vi skulle vara ute med barnen i lekparken i solskenet. Sagt och gjort. Väl hemma så packade vi ihop lite fika och gick ut. Grannarna var ute med sina barn och Amelia som inte är det minsta blyg var snabbt med i leken. Vi var ute en bra stund men sedan kände jag att kylan kom smygande. Jag som var ute själv med Amelia fick stå och tjata ungefär 30 minuter? för att hon skulle gå med in självmant. Till slut kom hon med och då var det dags för middag. Ikväll har vi även möblerat om i vardagsrummet, äntligen. Det värsta jag vet är att ha sofforna vid fönstret då gardinerna nästan ramlar ner för att folk slänger sig i sofforna. Nu kan mina gardiner hänga som dem ska och folk kan hoppa i sofforna om dem vill;) Imorgon blir det att ta itu med resten av städningen medan Amelia är på dagis och Freddy på körskolan. Nu är det dags för sängen. Kram på er!


Rebecca

Om man bortser från branden

Hej hallå gott folk! Dagen började med ett himla stress eftersom att vi hade bestämt att våra gäster skulle vara här runt tre för att fira Amelia. Själv vaknade jag väldigt sent idag. Helt ärligt så låg jag och drog mig till klockan var runt ett någon gång, eller? Då plötsligt kommer Freddy på att klockan skulle ställas fram en timme oxå. Faan med! Det var bara att gnugga sömnen ur ögonen och skynda sig då tårtor skulle göras i ordning, kakor skulle sättas fram, kaffet skulle sättas på, det skulle städas lite, blåsas ballonger och städas lite till. Jäkla stress. Sedan pratade jag med våra kära gäster och ändrade tiden till fyra istället. När allt var klart var min vän Marica först på plats om vi bortser från min bror Freddan som längre inte räknas som besök då han snarare är bosatt här hemma;) Klockan blev fyra, kvart över, tjugo över. Vart fan tog dem vägen? Jaha där är dem! Haha! Vid halv fem kommer kusin Tessan men sin pojkvän Rickard. Med sig hade dem presenter till Amelia... och självklart Tessans barn Theo och Linnéa oxå:P Amelia såg skeptisk ut och förstod lixom inte att presenterna var till henne, men efter en stund tog hon emot dem med en förvånad min. Sedan blev det dags för fika. Vi hade köpt två prinsesstårtor där vi i den ena hade satt en isfackla och i den andra ett ljus i form av en trea. Amelia blev så rädd att hon började gråta när facklan stod i lågor och Theo tittade bort. Vilka mesar:D Haha! Till slut blåste dem alla tre ut ljuset eftersom att Amelia inte vågade med rädsla för att den andra tårtan oxå skulle börja brinna. Dem fick varsitt fat med tårta och kakor men dem hann knappt ta en tugga på sina tårtbitar innan dem skyndade sig in på Amelias rum för att fortsätta leka. Innan dem skulle gå hem tog vi alla barnen med oss ut i parken en stund där dem slängde sig i sandlådan som (nästan) dröp av vatten (för att överdriva liiite) då det hade regnat lite minuterna innan. Men det är väl okej så länge det finns overaller? Som Tessan poängterade: Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Så sant, barnen led då ingen nöd;) Hur som helst så blev det en toppendag som uppskattades väldigt mycket av Amelia om man bortser från "branden". Tack för att ni kom! Alicia uppskattade tyvärr inte besöket lika mycket som syrran sin. Så fort Tessan stack fram sin nuna så började hon storgråta:( Haha, lite förvånande att hon tykänns alla redan. Kram på er!

Hjääälp! Det brinner, jag är i chock!

Hur kan dem utsätta mig för detta?!

Var så säkra! Denna dagen kommer jag aldrig att glömma!

Jaja, jag får väl blåsa lite så jag slipper höra dem tjata.
Men tänk om...?! Bäst att vara försiktig om ifall att!

Vad tänkte ni med? Hon fyller faktiskt år och då ska man vara snäll!

Det var väl tur att vi hjälpte dig? Nu kan vi HUGGA in på tårtorna!


Rebecca

Hjälp mig!

Har suttit här och letat och letat... och letat och letat puh! Det jag letar efter är en tvilling/syskonvagn till ett rimligt pris. Och helst i närheten. Måste verkligen ha en till sommaren nu så att jag problemfritt kan ta med mig båda flickorna när jag ska iväg någon stans. Vill ju inte behöva lämna ett barn hemma när det vankas sol, bad och glass:( Så vet du någon som är till salu så kan du väl lämna en kommentar?:P

Rebecca

Vår lilla 3-åring

Hej hallå gott folk! Igår var min vän Sanna här på besök. Vi tog barnen med oss ut i vårsolen och tillbringade ett par timmar i lekparken. Det märks att sommaren är på väg då alla grannar sitter ute med sina grillar och sina öl;) Under kvällen var det meningen att Marica skulle komma hit en runda men så blev det inte eftersom att jag somnade på soffan och var helt slut efter dagen. Dock vaknade jag vid halv ett tiden inatt av att något spånhuvud ringde på vår ytterdörr. Antagligen någon som skulle på fest hos grannen brevid och gick fel? Hur som helst... idag vaknade jag vid halv åtta och kikade ut på himlen som var helt kolsvart. Stod en stund och funderade på om det var möjligt att det kunde bli åska då det fortfarande är ganska kyligt. Men jo då. Idag har det både åskat och ösregnat. Jag som lovade Amelia igår att vi skulle ut i parken idag igen. Hoppas att hon har glömt det! Som rubriken lyder så har vi snart en liten 3-åring här hemma. Amelia fyller år på Måndag men vi firar henne här hemma med tårta och presenter redan imorgon. Tessan och hennes barn ska komma. Det blir nog en toppendag:) Kram till er alla!


Rebecca

Min lillsessa

Rebecca