"Ont i handen"... eller?

Hej hallå gott folk! Nu är jag tillbaka med ny och fräsch uppdatering;) Antar att ni vill veta hur det gick med vägningen för denna veckan? Tro det eller ej men denna veckan visade vågen 2 kilo minus. Inte lika mycket som första veckan då jag gick ner 6 kilo men jag är helnöjd. Därför kör jag på ett tag till.

I övrigt så har det varit mycket förkylning här hemma. Först jag och nu Alicia. Idag sprack hennes andra tand upp i övre käken så nu har hon två små "risgryn" i munnen:)

Amelia, ja vad ska man säga om henne? Hon har börjat på dagis igen och hon verkar trivas väldigt bra i sin nya grupp där det numera är barn mellan 3-5 år. När hon kommer hem så är hon överjävlig och likaså på morgonen innan dagis dock verkar hon vara som en liten ängel under tiden som hon är på dagis? Härom morgonen exempelvis, då Freddy skulle lämna Amelia på dagis. Hörde jag hur han sprang ner för alla trappor. Efter 2 minuter kommer han upp igen.

Vad nu? Glömde du något?

Jaa, hennes gummistövlar.

Jaha! Hej så länge.


Sedan gick han och jag hörde åter igen när han sprang ner för alla trapporna. Efter ca en minut kommer han upp igen.

Glömde du något mer?

NEJ! Nu har ungen petat sig i näsan så blodet rinner.


Haha! Man kan tro att hon gör vissa saker med flit. Uppkäftig är hon oxå och ljuger bara för att slippa göra som hon blir tillsagd.

Amelia nu städar du ditt rum! Men jag har ont i handen.

Amelia, lägg dina kläder i tvättkorgen! Men jag har ont i handen.

Det är inte lätt att vara mamma och pappa många gånger men trots motgångar så älskar vi våra barn ändå!

♥En favorit i repris♥

Rebecca

Årets blogginspiratör

Hej hallå gott folk! Vad hittar ni på? Själv har jag inte gjort allt för mycket idag. Är sjukt trött iallafall. Kanske är slutspurten på förkylningen som går över till trötthet? Ska nog ta och plocka undan lite här hemma och krypa ner under täcket en stund sen igen. Freddy är uppe och hämtar Amelia som har varit hos farmor och farfar i helgen... som vanligt! ♥Nu har man hunnit sakna henne en del och när hon kommer hem ska här gosas:)

I detta inlägg vill jag även passa på att grattulera "17 år och trebarnsmamma" då hon röstades fram som årets blogginspiratör. Tycker verkligen att hon förtjänade att vinna då hon inspirerar oss andra föräldrar med sina inlägg och ideér.

GRATTIS!

Rebecca

Hissar och Dissar


• Skor med kilklack? Ja tack! Funderar faktiskt på att klicka hem ett par.


•Anonyma jävla gnällspikar som gärna slänger in otrevliga kommentarer då och då.
Det värsta med dessa människorna är att dem inte vågar lämna sitt riktigta namn eller sin mailadress så att man kan få försvara sig. Suck för missnöjda fegisar!
 

Rebecca

Top tio











Rebecca

Natt inlägg

Hej på er mitt i natten! Antar att dem flesta utav er sover vid denna tiden? Själv sitter man här helt klarvaken i väntan på att älsklingen ska komma hem. Är det mig det är fel på eller är det fler som är som jag? För det första är jag extremt mörkrädd och hänger upp mig på lilla minsta jag hör när jag är ensam hemma. För det andra så får jag en stor klump i magen när Freddy åker iväg på fest. Varför? Är det pga osäkerhet eller rädslan över att han ska råka illa ut? Just nu vill jag bara att han ska komma hem så att jag kan somna tryggt. Har precis tagit mig en varm dusch vilket kanske inte var så smart eftersom att man blev ännu piggare. Jag har iallafall hunnit med både det ena och det andra under kvällens gång. Tvätten är färdigvikt och inlagd i garderoberna, räkningarna är iväg-skickade, bilderna i datorn är uppsorterade och Amelias leksakslådor är rensade. Skönt att man har orkat med lite iallafall trots denna jäkla förkylning.

Tänk om man kunde somna lika sött som denna lilla prinsessan.

Rebecca