Tidig morgon

Hej hallå gott folk! Idag började morgonen redan 05.30. Vaknade av att Isa var hungrig och ville ha mat. Efter att hon fått sin välling låg vi där och mös i sängen. Jag trodde att hon skulle somna om, men ack så fel jag hade. Det var bara att stiga upp. Vid 6-tiden badade jag henne och klädde på henne kläder sedan lade jag henne i vagnen och nu sover hon som en prinsessa! Amelia vaknade runt 8-tiden och även hon sattes i badkaret. Nu sitter vi och tittar på Disney, som alltid:) Ska ta mig en kopp kaffe nu så att jag piggnar till innan det bär av in mot stan. Finns det någon morgon människa där ute?
Rebecca

Nyckel

Hej hallå gott folk! Vet att det blir g l e s t mellan inläggen här ibland. Men jag har inte så mycket tid över till att blogga nu när jag är mitt uppe i en flytt. Blir fler inlägg när vi kommit i ordning sen, det lovar jag;) Imorgon ska jag hämta nyckeln till den nya lägenheten och efter det tar vi bort lite småsaker som är lätta att bära. Den stora flytten blir inte förrän på Fredag. Egentligen skulle Amelia varit hos mamma över helgen men så blev det inte så kusin Tessan passar henne istället:) Tack gumman! Nej, nu måste jag ta Isa:)
Rebecca

Pucko

Jaja, vad du tycker intresserar mig inte för fem öre. Lite intressant måste ju min blogg vara eftersom att du läser den? ;) PUCKO!

Rebecca

10-02-22



Ja, nu är det dags för en bekännelse. Ni vet fåntratten Darin Zanyar? Ja, just det! Han med tandställning ifrån Idol 2004. Som alla andra småflickor så var även JAG olyckligt kär i denna lilla pojke. Jag kunde gå och nynna på hans låtar och sväva på rosa moln en hel dag utan att störas ifrån omgivningen. Jag hade bilder och plansher överallt! Till saken, på det där fjuttiga lilla rosa molnet så uppfattade jag att Darin låg brevid mig och log med sin glänsande tandställning i munnen;) Sexigt, javisst! Eller kanske inte... För att gräva ner denna pinsamhet så tröstar jag mig med att det faktiskt har blivit en man av honom oxå. Snygg, sexig och grymt duktig på att sjunga. Det är ju verkligen stor skillnad från då till nu? He´s HOT! Men vad man kunde se det fina i honom kan man ju undra.

"Du glänser ju grabben"

Come to mama;)
Rebecca

Filmkväll

Hej hallå gott folk! Idag har vi varit och hämtat Amelias bokhylla och vår dubbelsäng:) Dock blev det inte den svarta bokhyllan som bestämt då killen som hade den sa att han "hade brutit foten i Lördags och skulle opereras för detta" Jag har då aldrig hört att man opereras för att man bryter en fot? Hur som helst fick jag tag i en likadan fast en bokfärgad. Sängen var superfin och jag är helnöjd! Imorgon kommer morbror Jocke och hans tjej Tina och köper min gamla säng, skönt att någon vill ha den så att vi slipper ha den skräpandes i förrådet sen. Ikväll har vi tittat på Mañana en film med Alexandra Dahlström, ni vet hon från Fucking Åmål? Den var helt okej, dock är den inspelad i Skåne och man har svårt för att höra vad Skåningarna säger;) Men annars helt okej som sagt. Nu är det sängdags! Sov sött alla underbara läsare.

Rebecca