Helt otroligt!

Kan man bli annat än tagen av Chris Medina som i mina ögon är en riktig hjälte. Att man kan älska någon så pass att man offrar allt för den man älskar. Det är otroligt att sådana människor faktiskt finns... Håller ni inte med mig? För er som inte vet vem han är så kommer här lite fakta hämtad ifrån wikipedia: 


Chris Medina
, född 1983 i Chicago, Illinois, är en nordamerikansk sångare.

Medina släppte sin första singel "What Are Words" den 25 februari 2011, dagen efter att han åkt ut American Idol. Han hamnade bland topp 40 av 325 deltagare. Låten handlar om Medinas flickvän som råkade ut för en bilolycka den 2 oktober 2009 och hamnade i koma. När läkarna berättade att hennes liv inte skulle gå att rädda så valde dock Chris Medina att låta henne leva och efter en och en halv månad så vaknade hon, dock med en hjärnskada som förändrade hennes och hennes familjs liv.

Om inte detta är kärlek, vad är det då?

Rebecca

Fest på Lördag

Hej på er! Har haft fullt upp med jobbet och därför har jag inte hunnit kika in här förrän nu:) Men vad ska jag skriva om? Känns inte som att jag hinner reflektera så mycket över vardagen och vad som händer här hemma direkt så det enda jag kommer på att nämna är att det blir fest på lördag! Det ska bli riktigt kul nu när man har jobbat och stått i. Det blir karaokefest i lokalen tack vare min kära mamma som ska komma hit med sin karaoke. Hoppas bara att det kommer några sångfåglar;) Hej på er, nu måste jag göra lite nytta här hemma och ringa några samtal!

Rebecca

Några rader...

Hej på er underbara bloggläsare! Tänkte att jag ville ge er några rader innan jag kryper till sängs. Jobbat hela dagen och är slut i både kropp och knopp;) Men som sagt, några rader för er skull! Allt går kanonbra på mitt jobb och jag trivs jättebra som jag skrev i tidigare inlägg. Idag har jag jobbat mellan kl 09.00-18.00, imorgon likaså och på måndag mellan 09.00-12.00 fast då tillsammans med Mikaela, dvs en utav dom andra tjejerna som jobbar där:) Sen är man ledig fram tills på torsdag tror jag det var(?) Efter jobbet idag kom kusin Daniel. Snäll som han är kom han och hämtade mig. Sedan tog vi ett par koppar kaffe borta hos Nathalie. Nu får jag tyvärr avsluta här. Baby står vid sidan om och tjatar på mig om att jag ska komma och gosa;)

♥Älskar dig min underbara Freddy♥

Rebecca

Förlååååt för kass uppdatering!

Hej på er söta bloggläsare! Jag är fortfarande vid liv men det är knappt måste jag ta och medge. Har blivit en del jobbdagar och fler lär det bli fram över. Jag stormtvrivs med både vårdtagaren och arbetskamraterna. Hela högen är underbara:) Men som ni förstår så är man heeeelt slut när man kommer hem och man hinner knappt kolla åt datorns håll innan man känner att det är dags att gå att lägga sig för att orka med kommande dag. Hoppas att ni förstår. När man sedan är ledig så vill man ju lägga den tiden på familjen och inte på datorn:) Hoppas iallafall att ni har det toppen i sommar värmen som kommer och går. Nu ska jag... tro det eller ej, krypa till sängs för att orka med morgondagen;) Kram och godnatt! 

Rebecca

Ett glädjande besked

Hej på er söta bloggläsare! Skulle ju berättat en sak för er igår men var så himla trött så att jag inte orkade uppdatera. Men det roliga är att JAG HAR FÅTT JOBB som personlig assistent!:) Imorgon är andra dagen och redan första dagen där trivdes jag som fisken i vattnet! Ska ägna lite mer tid åt bloggen i fortsättningen, det lovar jag! Just nu ligger den bara och dammar känns det som?:D
 

Rebecca