Julafton 2011

Hej på er! Ville bara tala om att jag (fortfarande) är vid liv. Trots alla dess motgångar. Hur som helst blev vår julafton jättebra. Den firades hemma hos oss tillsammans med Nathalie och lilla Rasmus.





Hoppas att ni alla har haft en underbar jul. Vill även passa på att önska er en trevlig fortsättning och ett riktigt gott nytt år:)

Rebecca

Jag får liksom ingen ordning...

Förlåt mig för att jag inte har bloggat...
Återkommer när allt känns bra igen.

Rebecca

...

Rebecca

Fånge i min egna kropp...

Känslan av ångesten som gnager en innifrån och ut gör en tokig. Ibland undrar man hur livet hade sett ut om man hade valt en annan väg att gå här i livet än den man redan valt. Är det för sent att vända om och ta den vägen man borde ha tagit? Hur kan man skilja på trygghet och kärlek? Vad är trygghet? Vad är kärlek? Hur kan jag veta att jag vill leva detta livet som det ser ut just nu. Det ända jag vet är att jag vill se en fortsättning MEN på mina villkor. Jag vill inte leva för någon annan, jag vill leva för mig själv! Men det är inte lätt att leva när man är död?

Rebecca

Baconchips

Amelia sitter och äter chokladmynt som hon har i en glassburk tillsammans med popcorn och baconchips. Metallens läte när hon öppnar chokladpengarna retar mig.


Jag: - Kan du sluta med det där? Jag vill sova!


Amelia: - Jaaaaaaa!


10 minuter senare börjar hon igen...


Jag: - Snälla sluta!


Amelia: - Okej!


3 minuter senare...


Jag: - Sluuuta sa jag!


Amelia: - Jamen jag äter ju bara GRISÖRON!


Freddy är bra på att lura i ungarna massa skit!

Alltså är Amelias definition på baconchips nu istället GRISÖRON! Ueeew!

Rebecca