Känsligt ämne

 

Fick sin f
örsta cigarett vid 18 månaders ålder nu är han beroende.

Ardi Rizal 2 år fick en första cigarett av sin pappa
när han var 18 månader gammal. Nu röker pojken 40 cigaretter om dagen. Lokala myndigheter har erbjudit familjen en ny bil om de ser till att pojken slutar röka, men föräldrarna tvekar eftersom Ardi blir rasande om han inte får cigaretter.

- Han är fullständigt beroende. Om han inte får cigaretter blir han arg och skriker och dunkar huvudet mot väggen. Han säger att han känner sig yr och mår dåligt, säger mamma Diana.


Pappa Mohammed 30 år vill inte h
ålla med om att rökning skulle vara dåligt för sonen.

- Han ser rätt hälsosam ut tycker jag. Jag förstår inte problemet, säger han.

Till min åsikt: Hur fan kan man utsätta sitt barn för detta? Som pappan säger, att han ser hälsosam ut är ju ren skit snack. För det första röker barnet och för det andra lider ju barnet av fetma. Att man som mor eller far ger sitt barn droger eller utsätter sina barn för skador på något vis finns inte i min värld. Detta stackars barn kommer förmodligen inte att få uppleva tonåren. Uch! Att människor sedan kan skratta åt videon förstår jag mig inte heller på. Visst ser det komiskt ut men tänk på att det är ett riktigt barn som sitter där och det är inte värt att skratta åt!

Källa: http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7201230.ab

Rebecca

Ge mig sol och värme NU!

Hej hallå gott folk! Nu är jag tillbaka igen. Dagen har jag spenderat inomhus tillsammans med Isa då Freddy åkte iväg i förmiddags för att klippa sig. Jag har haft besök av både lillebror Fredrik och min vän Marica nu under eftermiddagen. Vädret är inte det bästa då det fullkomligt vräker ner. Tråkigt må jag säga, ska detta vara sommaren 2010? Nej tack, ge mig sol och värme NU! Igår var vi i Inglatorp och firade Freddys mamma på mors dag. Nu undrar ni säkert varför jag inte åkte hem till min egna mamma. Men det var nämnligen så att Freddys bror firade min mamma på mors dag medan jag var hemma hos deras mamma istället. Vi helt enkelt bytte för en dag;) Och jag ringde faktiskt till min mamma och grattulerade henne innan vi åkte. Och hon vet om att jag älskar henne♥ Iallafall så bjöds det på kakor, bullar, tårtor och korv. Amelia bestämde sig för att stanna kvar hos farmor och farfar igår kväll så Freddy plockar väl upp henne på hem vägen. Jag har äntligen fått tag på ett solarium. Så som jag har letat och bara hittat dyra som har funnits hundra mil härifrån så kommer det in ett som bortskänkes:) Nu är jag lycklig! 

Rebecca

Ung, dum och naiv

Hej hallå gott folk! Hoppas att ni mår bra i värmen(?) Och att ni inte har drabbats av solsting:) Själv har jag varit barnfri några timmar idag då båda flickorna har varit med Ronia, hennes syster Ida och deras systerdotter Julia inne på glassiären i stan. Tack för det, ni/du får gärna låna dem fler gånger! Amelia pratade på och berättade att hon hade fått choklad och glass med grönt på? Haha... Tog inte lång stund innan dem somnade efter att dem kommit hem. Nu ligger dem fortfarande och sussar. Kanske dags att väcka Amelia så att hon sover något inatt oxå. Ikväll blir det bara mys med familjen,en familjepizza och någon ev film. Dvs ingen utgång denna helgen för min del. Jag sparar mig tills nästa fredag då jag ska på Sofies 25-års fest. Igår var jag och tatuerade över min gamla tatuering som jag hade på bröstet. För er som inte såg den så var det två små ihop-sittande hjärtan och under hade jag ett T som stod för Tobbe. Jag var ung, dum och naiv när jag gjorde den för många år sedan. Jag har ångrat den sedan jag träffade Freddy om inte ännu längre. Så därför tycker jag bara det är väldigt skönt att slippa se den mer. Nu har den istället ersatts med en ros och när denna är (helt) klar vill jag ha sådana små kisetassar oxå ni vet. Vet bara inte var? Här kommer bild på tutten och den nya gadden;)

Rebecca

Filmtipset

Vill ni bli lite uppskrämda? Denna film rekomenderar jag starkt.

Mike Enslin försörjer sig på att skriva böcker om hemsökta hotellrum men är i själva verket en inbiten skeptiker som inte tror på spöken. Ett anonymt vykort som råder honom att inte spendera natten i rum 1408 lockar Mike att göra just detta. Den utdragna processen som krävs för att boka rummet ser han som ett smart PR-trick. Men rummet levererar förstås, i bemärkelsen att det är precis lika ondskefullt som det påståtts vara. Men att Mike Enslin på köpet börjar se självmord som enda vägen ut ur detta spökhus från helvetet var inte vad han hade hoppats på.

Rebecca

Joshua Radin - I'd rather be with you

Joshua Radin - I'd rather be with you

Sitting here, on this lonely dock.
Watch the rain play on the ocean top.
All the things I feel I need to say.
I can't explain in any other way.

I need to be bold.
Need to jump in the cold water.
Need to grow older with a girl like you .
Finally see you are naturally.
The one to make it so easy.
When you show me the truth.
Yeah, I'd rather be with you.
Say you want the same thing too.

Now here's the sun, come to dry the rain.
Warm my shoulders and relieve my pain.
You're the one thing that I'm missing here.
With you beside me I no longer fear.

I need to be bold.
Need to jump in the cold water.
Need to grow older with a girl like you.
Finally see you are naturally.
The one to make it so easy.
When you show me the truth.
Yeah, I'd rather be with you.
Say you want the same thing too.

I could have saved so much time for us.
Had I seen the way to get to where I am today.
You waited on me for so long.
So now, listen to me say:

I need to be bold.
Need to jump in the cold water.
Need to grow older with a girl like you.
Finally see you are naturally.
The one to make it so easy.
When you show me the truth.
Yeah, I'd rather be with you.
Say you want the same thing too.
Say you feel the way I do.


Rebecca