Längtar...

Gud vad jag börjar längta till jul nu. Om ca tre veckor flyttar vi till vår nya lägenhet. Kan inte låta bli att se julmyset framför mig. Har redan planerat i huvudet hur det ska se ut. Vit julgran, tror jag(?) och en massa belysningar i olika färger. Sedan ska den firas tillsammans med dom allra bästa i lugn och ro.

Rebecca

Synvilla

Fokusera på dom fyra prickarna på bilden i ett par minuter:
Blunda sedan och slappna av:

Vad ser du?

Rebecca

Bakade tårta för MIN skull!

Tack min älskade vän Nathalie för tårtan:) Du är världens underbaraste och bästaste♥

Inte riktigt... men nääästan:) God var den iallafall, tyckte både jag och Alicia!

Rebecca

Misslyckat självmordsförsök

Ni har väl hängt med i svängarna? Tänker på den gamla Big brother deltagaren Sanna Redsäter som försökte ta livet av sig genom att hoppa ifrån en bro på 50 meters höjd i Göteborg i söndags. Hon misslyckades sitt självmordsförök och ligger nu i koma. Händelsen är ju självklart fruktansvärd men att hennes pappa skyller på big brother och att hennes deltagande där var orsaken tror jag är lika med noll. Men vad fan, kör på! Pressa tv 11 på pengar när ni har chansen, det hade jag oxå gjort. Sanna är ju som alla vet både missbrukare och omtalad strippa. Men varför skulle dom två faktorerna spela någon roll? I regel så missbrukar man ju för att man mår bra? Eller? Skärp er människor och lägg märke till era anhörigas beteende innan det slutar som för Sanna. Allt handlar om självupptagenhet. Man ser inte när någon i omgivningen mår dåligt, för det ända man tänker på är SIG SJÄLV!

Läs mer HÄR  

Rebecca

Snart färdig utbildad undersköterska!

Hej på er underbara läsare! Att ni ens hänger kvar övergår mitt förstånd. Men samtidigt tycker jag att det är jättekul att ni fortfarande väljer att stanna trots min dåliga uppdatering. Som ni vet har jag fortfarande min APU och det blir förhoppningsvis min sista dag imorgon, om jag inte behöver gå måndag och tisdag oxå(?) Den sista tiden har jag trivts ganska bra och jag har fått lära mig en hel del, har oxå fått vara med på diverse operationer. Jätteintressant faktiskt! Men är det något som jag hade kunnat tänka mig att jobba med i framtiden? Njae jag tror inte det. Jag är nog en människa som trivs bäst med att jobba med äldre. När man har jobbat en hel dag på ett äldreboende så känner man sig så otroligt uppskattad när man går där ifrån och vet att man har gjort allt man kunnat för en person som inte kan klara sin vardag själv. Det är nog den känslan som får mig att trivas just med det yrket. Alltså är det såå mycket mer än att "torka bajs" som många idioter där ute tror att det handlar om. Om två veckor är det slutprovet till denna kursen. Håll era tummar och tår att jag klarar det. Jag ska ge järnet med pluggandet nästa vecka så att allt sitter till 100% denna gången. FÖR NU SKA JAG BLI KLAR! Det betyder ju att jag måste fira att jag isåfall blir klar? Kanske ska dra ihop en fest?;)


Rebecca