Belönings/bestraffnings tavla

Hej på er underbara bloggläsare!

Som många utav er vet och kanske har förstått så är Amelia en tjej med väldigt hett temperament. Mig vill hon absolut inte lyssna på och skrattar istället åt allt jag säger, allt mer förlorar hon även respekten för Freddy. Känner att det är dags att sätta upp lite regler för att hon ska förstå att det faktiskt inte är hon som bestämmer här hemma. Nathalie kom med en bra lösning. Dvs belöning vid bra uppförande. Hon får då välja något ur skålen att sätta upp på tavlan (som visas på bilden nedan) sakerna får hon sedan varje lördag. Vid misskötning blir det istället tvärt om. Dvs bestraffning och sakerna plockas genast bort igen. Idag har hon faktiskt varit snäll efter endast ett misslyckande och första godispåsen plockades bort. Men nu är hon uppe i sex saker:) Samma regler gäller naturligtvis Alicia i den mån hon förstår! Alicia förstår ju lika väl som Amelia när hon gör fel och kan vara olydig ganska ofta, som hon dessvärre har varit idag. Därför hänger där bara en godispåse som hon fick när hon gick och la sig utan bråk nu ikväll. Kan ju hoppas på fler belöningar imorgon för hennes del.

Vad tror ni om detta?

Rebecca

Melodifestival på dagis

Jahopp, som rubriken lyder så är det melodifestival på dagis imorgon. Därav har barnen blivit ombedda att klä ut sig till sin favorit artist. Vad tror ni att Amelia ville vara? Hmm, vem(?) om inte Hello Kitty. Detta innebar ju lite pyssel nu ikväll för min del:)

Kisse-Katten på tork!

Rebecca

En helt vanlig dag hos oss




Rebecca

Jag saknar dig

Måste ju tipsa er om en helt underbar film.

JAG SAKNAR DIG


Tina och Cilla (nykomlingarna Erika och Hanna Midfjäll) är enäggstvillingar på väg att fylla 15 och hormonerna går på högvarv. De är så olika man kan bli; Tina är den populära som lägger alla tankar på smink och killar medan Cilla är den udda feministen som engagerar sig i teater och välgörenhet. På mammans födelsedag sker en tragisk olycka och att växa upp som tonåring blir plötsligt svårare och tyngre än vanligt.

Rebecca

Vårväder

Hej på er underbara bloggläsare! Tänkte bara slänga in ett inlägg nu innan jag går ner till dagis för att hämta mina tjejer:) Vad tycker ni om att våren är på väg? Personligen tycker jag att det är helt underbart att slippa snö och slask. Finally! Och som om inte det vore nog så blir man ju så mycket piggare och gladare, right?:) Har ju kännt mig nere till och från ett tag nu, och som man säger; med det ena kommer det andra. Dock är det "andra" inte längre ett problem och det känns ju skönt iallafall:) Hej så länge!

Rebecca