GRATTIS

Ett STORT GRATTIS till världens underbaraste älskling och pappa som fyller 23 idag:)
♥Love you baby♥

Rebecca

Missa inte lyxfällan!

Ni missar väl inte lyxfällan ikväll då Rosanna Charles, ni vet hon som "glidit in i bloggvärlden på en räkmacka" ska vara med?:) Kolla HÄR

Rosanna, Hugo och Jackie

Rebecca

Jag kollar vart ni bor

Nu höll jag nästan på att glömma... Ibland brukar jag kolla vart mina läsare hör hemma genom att söka på deras IP nummer. Något jag inte förstår är varför man uppger en falsk identitet när man postar en kommentar? Egentligen bor människan i samma stad som jag och inte alls i Umeå. Antar att det var någon som tänkte att jag inte hade så många läsare och därför skulle göra mig glad genom att utge sig för att vara någon annan? Tack kära du, vem du nu är men jag har en hel del läsare. Så lämna gärna ditt riktiga namn nästa gång;)

Rebecca

Oh, my god!

Kommer ni ihåg mamma Mirka ifrån fam. annorlunda? Hon med tio barn? Nu är hon gravid IGEN och enl. en spåkvinna väntar hon tvillingar. TOLVBARNSMAMMA? Herregud! Men kör på, den nya trenden är att skaffa så många barn man kan på kortast tid;) Haha! Det var ironi... 

Rebecca

Glömt bort bloggen?

Hej hallå gott folk! Förlåt så hemskt mycket för att uppdateringen som jag lovade er aldrig blev av. Men jag har så mycket i huvudet nu och om jag ska vara helt ärlig så glömde jag bort att jag hade en blogg överhuvudtaget. Denna veckan har jag ägnat mig åt Alicias inskolning på dagis som gått mycket bättre än förväntat. I tisdags och igår var jag på dagis med henne mellan 08.30-09.30 och idag mellan 09.00-11.00. Sista halvtimmen idag tyckte dom att allt hade gått så bra så att jag kunde gå ifrån. Lite smågnäll blev det men det varade bara i någon sekund. Fick ett schema för två veckor men jag tror bestämt att det går bra att lämna henne själv en heldag redan på måndag. Åtminstone så hoppas jag det då jag har mycket att öva in inför nästa veckas psykologiprov. Suck, plugga är inte alls vad man har lust med i denna värmen.

Vad har ni hittat på nu när det har varit så här varmt? Någon som tagit första doppet ännu kanske? Själva har vi spenderat massor med tid utomhus. Vi har även bunkrat upp på grillen vid ett par tillfällen:)

Rebecca