Myskväll

Idag vaknade jag när Freddy gick upp för att cykla ner och lämna Amelia på dagis. På hemvägen hade han köppt rågskorpor som vi åt när han kom hem igen. Var meningen att jag skulle vara sällskaplig och se på Vakna med the voice tillsammans med honom... men som vanligt kände jag mig vääääldigt trött så fort vi hade ätit vår frukost, så jag bäddade ner mig igen. Har typ sovit hela dagen. När jag väl stigit upp igen ställde jag mig i en varm dusch. Efter det begav vi oss iväg för att hämta Amelia på dagis och sedan äta pizza på specialisten. Medan Freddy gick och beställde satt jag utanför med Amelia eftersom att hon promt skulle leka i lekparken. Där var även tre andra ungar och lekte. Den ena var runt 1½ års åldern och Amelia börjar genast babbla på: -Min mamma sitter där! Den lilla flickan ser förvirrad ut och får bara fram: -Mamma? Amelia tittar surt på henne och säger: -Katrine heter hon! Där satt jag på bänken och skrattade för mig själv;P Min älskade lilla dotter är rädd för att någon ska ta hennes mamma (mig) ifrån henne. Hon är underbar! Efter pizzan bar det av hem igen för storstädning. Äntligen klara var det time för kvällens höjdpunkt, kaffe, godis, Idol och Andra avenyn. Mitt i allt ringer Marica och frågar om hon får komma hit vilket hon oxå gjorde:) Nu är Freddan här så ska väl kasta ut honom och hoppa i säng:D

Rebecca

En växande Lillbus

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum:
2010-01-27

Barnet blev till omkring: 2009-05-06

Du är i vecka: 23

Du är i månad: 5

Antal graviditetsveckor och dagar: 22 veckor 6 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 120

Här går det snabbt! Längtar mer och mer för varje dag... Vår lillbus:)

Rebecca

Tävling?

Funderar på att ha någon form av tävling här på bloggen om några veckor, men vet inte ännu vad jag ska hitta på. Därför skulle jag behöva ha lite tips från er läsare om vad tävlingen ska handla om och vad priset ska bli, priset kan vara allt från gravtester till smycken. Vill du vara med? Sätt igång och tipsa! 

Teststickan levereras i en fuktbeskyddande folieförpackning.

Rebecca

Två favoriter

Ja nu är det idolkväll för vår del:) Har mina två favoriter Eddie och Clara. Båda två är jätteduktiga och jag hoppas att någon av dem blir vinnaren av Idol 09. Vem är din favorit? 

Eddie Razaz Foto:TV4 Clara Hagman Foto:TV4

Rebecca

Barnens lekland

Japp, idag har vi varit på Barnens lekland... som är lika populärt för oss vuxna;P Vi var där från klockan 14.00-17.00 så sammanlagt blev det tre timars lek. Det var Jag, Freddy, Amelia, min syster Natalie, min bror Jens och Natalies pappa. Eftersom att allt är omringat av nät var det bara att säga "hejdå" till barnen som lekte vid för våg i lekställningarna medan vi gick till cafét för att beställa kaffe. Eftersom att det är fri påfyllning slank det ner säkert 6-8 koppar innan lektimmarna var slut, uch... inte mer kaffe för min del på några dagar. Efter vistelsen på leklandet åkte vi iväg för att titta på en barnvagn till den kommande bebisen:) Den var helt okej men jag som aldrig är nöjd lär väl skaffa några stycken till innan jag verkligen hittar "den rätta". Den var värd sitt pris iallafall, gav ju bara 300 så det var ju bra:D Var tillbaka här hemma strax efter klockan 18.00 då Freddy satte igång med flygande jakob som jag hade lovat att bjuda på, hehe;). Mätta och belåtna åkte dem hem och Amelia gick och lade sig, tro det eller ej... men helt frivilligt!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Här kommer lite bilder... från vår dag på leklandet:)Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

"Kanske kan göra som bävern?! Tugga sönder skiten!"

-Dags för mjukglass!

-Åja, några skedar till, här ska inget bli kvar.
Rebecca