Gott nytt år!

I detta inlägg vill jag passa på att önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Rebecca

Utlovad update äntligen här!

Hej på er! Börjar bli dags för updaten jag lovade er va? Vet inte riktigt vart jag ska börja men jag kan ju säga som så här att jag börjar må bättre nu. Fri ifrån det värsta men fortfarande fängslad av ångest och dessa eviga tankar. Nog om det nu. Vi kan ju börja med julen? Har haft en underbar jul tillsammans med Freddy, barnen, svärföräldrarna m.f. Det bjöds på god mat och julklappar delades ut i mängder. Som dom senaste åren kom tomten, dvs "Mr Big" hem hit under eftermiddagen och delade ut julklapparna till barnen och Freddy. Amelia tittade förvånat på tomten och försökte klura ut vem som egentligen gömde sig bakom den där rynkiga masken. Barnen och Freddy blev hel nöjda med sina julklappar och efter att tomten hade lämnat så frågar Amelia varför han hade hämtat kläderna i mormors garderob. Som vissa av er kanske minns så var hon ju tomte förra året. Hehe... Alicias reaktion på tomten var inte märkbar. Hon brydde sig inte alls. Bara hon fick öppna sina paket så var hon glad.

Amelia hjälper tomten att dela ut julklapparna...
:) 

- Åhhh, Hello Kitty!

- Hallå? Du där! Får vi flera eller?

- Mamma som sa att jag inte hade varit snäll?

- Nu börjar detta bli trisst! Jag orkar faktiskt inte öppna fler!


Juldagen? Ja, vad ska jag säga om den? Började bra med fest hos mamma. Men när whiskeyn sereverades så gick allt käpprätt åt hel.... Därav väntar ett nyktert nyår för min del!

Kusin Daniel på festhumör?
;)

- Syns jag?

Lika bra att lådsas som att jag inte ser att hon tar kort?

Eller så gör ni bara som jag?

Rebecca

Dag 30 – Ett sista ögonblick



Okej då...
:)

Tänker tillbaka till den dagen vi fick reda på att vi väntade Amelia som är vårat första barn. Jag hade nog tagit två eller kanske till och med tre graviditetstester under loppet av två dagar vilka alla visade negativt. Att någonting var galet förstod jag ju så därför gjordes ytterligare ett. Detta hemma hos Freddys föräldrar eftersom att vi skulle sova över där. Jag hade absolut inte tålamod att vänta, utan ville få det avklarat så fort som möjligt. Jag tog testet, väntade i 10 minuter, tittade... fortfarande negativt. Jag tänkte att jag säkert bara hade varit stressig och att det var därför menstruationen var utebliven. Detta var alltså det fjärde (?) gravtestet som gjordes under loppet av två dagar. Mamma betalde dom 3 första och sa att om jag inte var gravid så ville hon ha tillbaka varenda krona. Haha! Hur som helst. Sista testet taget men efter att ha väntat i säkert 1½ timme så kändes det lite desperat att vänta ytterligare då det står max tio minuter? Jag gav upp och slängde det i Freddys soptunna. På kvällen somnar vi och känslan av att vara gravid hade nu avtagit, jag böjade förstå att jag var skyldig mamma pengar för alla testen. Haha! Dagen efter vaknar vi och stiger upp. Av ren nyfikenhet kollar jag ner på testet som ligger i papperskorgen och ser ett klart och tydligt +. Jag tar försiktigt upp det och lägger det i tröjärmen och föröker hålla god min när jag hör att Freddys mamma kommer uppför trappan. Där står jag och skakar medan hon pratar med oss om allt och ingenting. Till slut får jag fram: 
- Fffffreddddy! Jag måste nog säga dig en sak.
Hans mamma tittar på mig, ler och säger att hon nog förstår vad det gäller, sedan går hon ut ifrån rummet och lämnar oss ensamma. Själv tar jag fram testet och visar för Freddy som jag aldrig har sett gladare än just den gången. Vi skulle bli föräldrar! 
;)
 

Rebecca

Somnade ifrån uppdateringen

Förlååååt, uppdateringen som jag lovade er igår somnade jag ifrån...
:(
Ska försöka hinna med det ikväll istället.

Rebecca

Dag 29 – Mina ambitioner



Jag har så många mål som jag vill uppnå här i livet. Jag vill kunna känna mig tillfreds med mig själv och med vad jag har åstadkommit under dagen varenda kväll jag går och lägger mig. Stora krav? Jo jag vet men tänk vilken härlig känsla det skulle varit, att veta att man har lyckats till fullo med en hel dag?

Rebecca